CoderDojo Zeeland 9 september - Middelburg

CoderDojo Zeeland 9 september - Middelburg


CoderDojo Zeeland 9 september - Middelburg

SMZ Training en Support

Saturday, 9 September 2017, 13:00


Event Details


Coderdojo Zeeland

Kinderen die kunnen coderen hebben super power!

Ben jij tussen de 7 en 17 jaar? En wil je leren programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, programma’s maken of games te bouwen? Doe dan gratis mee aan de CoderDojo. Je bent welkom op de Stationsstraat 15-17 in Middelburg we starten om 13:30 uur precies (aanvang vanaf 13:00 uur).

Tijdens een CoderDojo ontmoet je deelnemers met dezelfde interesses. Onderling deel je je kennis met elkaar en maak je nieuwe dingen op je eigen laptop. Die moet je dus wel meenemen!

Reserveer je plek voor want er is een beperkt aantal plaatsen. Deelname is geheel gratis.

Let op: voor deelnemers jonger dan 12 jaar geldt dat je een ouder/verzorger mee moet nemen.De ouders hoeven niet de hele tijd aanwezig te zijn maar moeten wel in de buurt blijven zodat ze snel contact kunnen opnemen.

Wil je met Minecraft aan de gang neem dan je inloggevens van Minecraft mee.

PS: heb je een ticket en kun je toch niet komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We kunnen dan weer iemand van de wachtlijst blij maken. Laat je niets van je horen, dan kom je de volgende keer op de wachtlijst te staan.

CoderDojo wordt over de hele wereld gehouden. De Dojo’s worden opgezet en georganiseerd door vrijwilligers. CoderDojo legt veel nadruk op open source en gratis software en heeft wereldwijd een breed netwerk aan vrijwilligers. CoderDojo heeft maar één regel: “Boven Alles: Wees Cool!”.SMZ Training en Support

Stationsstraat 15, 4331 JA Middelburg, Netherlands


  Buy tickets   View on Facebook

View more events at SMZ Training en Support

Upcoming Events in Middelburg


Leave a comment