Jacob Banks - VEGA

Jacob Banks - VEGA


Jacob Banks - VEGA

VEGA

Tuesday, 17 October 2017, 20:00


Event Details


Britisk soul og R&B der vækker kampgejsten i dig

Læs mere og køb billet: bit.ly/2slWsLP
____________________________

Den 25-årige Jacob Banks skaber soulmusik i et kompromisløst, ærligt univers med en nervepirrende storladenhed. Han har tidligere arbejdet sammen med Chase & Status samt optrådt som support for navne som Emeli Sandé og Alicia Keys. Han har netop udgivet ep’en The Boy Who Cried Freedom.

Banks blev født i Nigeria, men flyttede til England som 14-årig. De afrikanske rødder har Banks ifølge ham selv taget med sig ind i musikken:

I think the epicness of my songs partly comes from being African – that really heavy, four-on-the-floor, foot-thumping, warrior kind of vibe has a lot to do with where I’m from.”

Derudover er der i det håbefulde mørke univers en indre styrke og en gejst til at sejre mod, hvad enten der skulle holde en tilbage.

”All of these songs are about triumph, and how to keep going when everyone and everything is telling you to stop.”

I en alder af 20 begyndte han at lære sig selv at synge, spille guitar og skrive sange. Siden er der kommet 2 egne ep-udgivelser og senest den førnævnte The Boy Who Cried Freedom, som er debutudgivelsen efter Banks skrev kontrakt med pladeselskabet Interscope Records.

_____________________________
Læs mere og køb billet: bit.ly/2slWsLPVEGA

Enghavevej 40, 1674 København, Denmark


  Buy tickets   View on Facebook

View more events at VEGA

Upcoming Events in København


Leave a comment