Voorstelling Stickerboek KFC Eksel

Voorstelling Stickerboek KFC Eksel


Voorstelling Stickerboek KFC Eksel

Sparrenstadion Eksel

Saturday, 28 October 2017, 17:15


Event Details


Wie heeft het vroeger niet gedaan...
Al 60 jaar verschijnen er jaarlijks panini-boeken met stickers van onze Belgische en internationale voetbalhelden. De vreugde bij het opendoen van een pakje waar dan een sticker met Maradona, Messi, Cruyf of Ronaldo in roept bij menig voetballiefhebber een portie nostalgie en jeugdsentiment op.

KFC Eksel bestaat in 2018 80 jaar en dat mogen we uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Voor onze verjaardag pakken we, zoals u waarschijnlijk al weet, uit met een eigen stickerboek! Elke KFC Eksel-speler prijkt nu zelf op een sticker! Al het voorbereidende werk is ondertussen achter de rug en we zijn klaar om onze actie te starten.

Zaterdag 28 oktober heten we al onze (jeugd)spelers, trainers, afgevaardigden en supporters van harte welkom bij de voorstelling van ons stickerboek. Iedereen die zelf in het stickerboek staat, kan vanaf dan een gratis stickerboek afhalen. Verder is er (als alles goed verloopt) ook de mogelijkheid tot het aankopen van je eerste stickers. Daarnaast geven we nog wat uitleg bij het concept, het verloop van de actie en de verkooppunten.

Achteraf speelt ons eerste elftal de topper tegen Hamont!
Het wordt ongetwijfeld weer een gezellige avond in het Sparrenstadion!

Tot dan!Sparrenstadion Eksel

, Eksel, Belgium


View on Facebook

View more events at Sparrenstadion Eksel

Upcoming Events in Eksel


Leave a comment


Events nearby

View More Events in Eksel

Geolocation courtesy by: CityNaty.com