Cesar Millan SHOW in Bucuresti!

Cesar Millan SHOW in Bucuresti!
Event Details

Cesar Millan SHOW in Bucuresti!

Sala Polivalenta Bucuresti

Tuesday, 21 March 2017, 02:00


Event Description


Cesar Millan vine pentru prima oara in Romania! Celebrul star al cunoscutului serial TV “Cesar si cainii” a inclus Bucurestiul in turneul “Once Upon a Dog Tour 2017”, pe care il va sustine in alte 15 orase europene printre care Londra, Amsterdam, Berlin, Praga si Viena. O ocazie de neratat de a-l vedea live,in actiune, pe cel mai renumit antrenor canin din lume: in Bucuresti pe 21 martie 2017 la Sala Polivalenta!

Experienta unui show live marca Cesar Millan este inegalabila, talentul sau de a stabili o relatie de incredere in raport cu cainii fascineaza spectatorii, marturie fiind prezenta unui public numeros la show-urile pe care le-a sustinut de-a lungul timpului peste tot in lume, de la Beijing pana la Las Vegas: cate 14.000 – 15.000 de persoane la fiecare spectacol. Sold out intr-o proportie covarsitoare, un spectacol Cesar Millan este o mostra de maiestrie in instruirea cainilor sa respecte comenzi si in rezolvarea unor probleme de comportament deranjante dezvoltate de acestia.
Biletele au fost puse in vanzare pe myticket.ro si au preturi cuprinse intre 150 de lei si 535 de lei, in functie de pozitionarea in sala, iar organizatorii se asteapta ca cele 5000 de locuri sa se epuizeze in timp record, tinand cont de capacitatea redusa a salii si de agenda foarte incarcata a lui Cesar. O categorie aparte de bilete este cea de bilete VIP meet & greet (42 de bilete disponibile) cu pretul de 599 lei care includ accesul in culise cu 20 de minute inainte de inceperea show-ului.

Spectacolul se va desfasura in limba engleza, insa va fi dublat consecutiv in limba romana, accesul in Sala Polivalenta nu va fi permis persoanelor insotite de animale de companie, iar filmarea sau fotografierea in timpul spectacolului vor fi strict interzise.Event Place


Sala Polivalenta Bucuresti

sala polivalenta, 040354 Bucharest, Romania  Buy tickets   View on Facebook

View more events at Sala Polivalenta Bucuresti

Upcoming Events in Bucharest


Leave a comment